Gras Savoye u Srbiji postaje Willis Towers Watson

December 13, 2016
| Serbia

BEOGRAD, 13. decembar 2016 - Zavisna kompanija Willis Towers Watson u Srbiji danas proslavlja pet godina poslovanja i promenu brenda iz Gras Savoye u Willis Towers Watson.

Gras Savoye Srbija postala je deo Willis Towers Watson u januaru ove godine, a od danas će i na tržištu Srbije poslovati pod imenom Willis Towers Watson. Ova promena, koja jasno reflektuje ekspanziju u smislu ponude usluga i geografske prisutnosti, deo je procesa integracije međunarodnih operacija kompanije Willis Towers Watson, globalnog lidera u oblastima savetovanja, posredovanja u osiguranju i kreiranja poslovnih rešenja.

Willis je na kraju 2015. godine akvizirao Gras Savoye u Francuskoj, a odmah potom u januaru 2016. godine sproveo spajanje jednakih sa kompanijom Towers Watson. Sada Willis Towers Watson ima preko 39 hiljada zaposlenih u više od 120 zemalja sveta. Radisav Osmajlić, direktor za Srbiju izjavio je: “Nakon pet godina poslovanja u Srbiji, izuzetno mi je zadovojstvo da mogu da najavim promenu brenda naše kompanije u Willis Towers Watson. Uveren sam da će nam ova promena pomoći da ojačamo globalni identitet kompanije na lokalnom nivou, što će naši domaći i multinacionalni klijenti umeti da vrednuju. U ovom trenutku, menja se samo ime kompanije, dok su tu i dalje isti tim i isti vrhunski nivo usluge. U isto vreme, novi brend znači da ćemo našim klijentima moći da ponudimo više, kako u smislu proizvoda i usluga, tako i globalnog direktnog prisustva.”

O WILLIS TOWERS WATSON

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) je vodeća svetska kompanija za savetovanje, posredovanje u osiguranju i kreiranje rešenja koja pomažu klijentima širom sveta da rizik pretvore u generator rasta. Sa korenima koji sežu u 1828. godinu, Willis Tower Watson danas ima 39.000 zaposlenih u više od 120 zemalja. Mi kreiramo i implementiramo rešenja za upravljanje rizicima, optimizujemo benefite, razvijamo talente i širimo moć kapitala, kako bi zaštitili i ojačali pojedince i institucije. Naš jedinstven pristup omogućava nam da uočavamo ključne interakcije talenata, sredstava i ideja — dinamičnu formulu koja pokreće poslovne performanse. Zajedno, otključavamo potencijale.

KONTAKTI ZA MEDIJE