Skip to main content
Persbericht

Willis Towers Watson lanceert CyFly

Innovatieve cyberoplossing voor luchthavens

N/A
N/A

November 20, 2018

Willis Towers Watson lanceert CyFly. De innovatieve cyberoplossing voor luchthavens

AMSTERDAM 20 November 2018 - Cyber en Digitale risico’s  vormen op dit moment de grootste uitdaging voor luchthavens1. Daarom introduceert Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) CyFly. Dit is een innovatieve en flexibele verzekeringsoplossing die speciaal is toegesneden op cyberrisico’s die luchthavens over de hele wereld treffen.

CyFly biedt speciaal voor luchthavens de volgende uitgebreide dekkingen die niet zijn opgenomen in de traditionele cyberverzekering:

  • Bedrijfsschadeverzekering als gevolg van uitval van netwerken (derden) waar de luchthavens afhankelijk van zijn, zoals luchtvaartnavigatiediensten,  exploitanten van hangars en onderhoudsbedrijven
  • Reguleringskosten en boetes die vallen onder de cyberbeveiligingswetgeving (zoals de EU-richtlijn netwerk- en informatiesystemen) in plaats van alleen gegevensbeschermingswetgeving
  • Bedrijfsschade als gevolg van brede uitval van systemen
  • Vrijwillige uitschakeling van systemen om eventuele bedrijfsschade te beperken
  • Voorbereidingskosten van claims om vertraging te voorkomen en kosten die normaal gesproken gepaard gaan met bedrijfsschadeclaims te beperken
  • Voorwaarden die helpen bij het herstellen van zowel gegevensbescherming (bijvoorbeeld GDPR) als cyberbeveiliging (bijvoorbeeld NISD) boetes.

Jamie Monck-Mason Executive Director, Cyber & TMT, Willis Towers Watson, zei: "CyFly is speciaal ontworpen om te reageren op de cyberrisico's van onze luchthavenklanten. Zij erkennen dat niet alleen hun eigen IT-systemen kwetsbaar kunnen zijn, maar dat het menselijke element en externe leveranciers ook risico's kunnen creëren. Traditionele cyberdekking omvat niet voldoende dekking die CyFly wel biedt. Met ons diepgaand inzicht in het menselijke risicobewustzijn, in combinatie met feedback en gegevens van klanten, ontwikkelen we een reeks branche specifieke cyberoplossingen."

Over Willis Towers Watson

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider die organisaties helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden. Sinds de eerste stappen in 1828 heeft Willis Towers Watson nu 40.000 werknemers in meer dan 140 landen. Wij ontwerpen en leveren oplossingen die risico beheren, arbeidsvoorwaarden optimaliseren, talent laten groeien en kapitaal effectief inzetten om organisaties en medewerkers te beschermen en te versterken. Ons unieke perspectief stelt ons in staat om verbindingen te zien tussen talent, middelen en visie – de dynamische formule die bedrijfsprestaties verbetert. Together we unlock potential.

1. Willis Towers Watson Transportation Risk Index 2016

Related content tags, list of links Persbericht