Skip to main content
Persbericht

Willis Towers Watson tekent samenwerkingscontract met Only Friends

Een belangrijke stap voor het nieuwe Corporate Social Responsibility beleid van het bedrijf

N/A
N/A

Maart 9, 2018

Deze week hebben Bibi de Vries en Hamadi Zaghdoudi van Willis Towers Watson een samenwerkingscontract getekend met met Dennis Gebbink en Johan van Streun van Sportclub Only Friends. Deze samenwerking is een belangrijke stap voor het nieuwe Corporate Social Responsibility beleid van het bedrijf.

AMSTELVEEN, 07 maart 2018 — Deze week hebben Bibi de Vries en Hamadi Zaghdoudi van Willis Towers Watson een samenwerkingscontract getekend met met Dennis Gebbink en Johan van Streun van Sportclub Only Friends, een sportclub voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte. Willis Towers Watson gaat zowel financieel, als door middel van het opzetten van activiteiten Only Friends ondersteunen. Deze samenwerking is een belangrijke stap voor het nieuwe Corporate Social Responsibility beleid van het bedrijf.

Corporate Social Responsibility

Willis Towers Watson heeft Corporate Social Responsibility (CSR) een meer centrale plaats gegeven in het beleidsplan, waardoor er een omgeving gecreëerd wordt die de werknemer zal motiveren om CSR uit te dragen en concreet invulling te geven; zo heeft bijvoorbeeld iedere werknemer het recht op één vrijwilligersdag per jaar.

Bibi de Vries, Head of Benelux van Willis Towers Watson: “Ons CSR beleid is gebaseerd op de slogan: ‘Together we unlock potential’, en de missie van Only Friends sluit hier naadloos op aan. Only Friends biedt namelijk kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte de mogelijkheid om georganiseerd te sporten in een eigen veilige en vertrouwde omgeving. Hierdoor wordt de kwaliteit van het leven van deze kinderen aanmerkelijk verhoogd. Willis Towers Watson is er trots op hier een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Centrale kernactiviteiten en organisaties

Naast Only Friends ondersteunt Willis Towers Watson nog twee andere initiatieven op actieve wijze: de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en JINC, een organisatie die jongeren woonachtig in wijken met een sociaaleconomische achterstand helpt aan een betere kans op de arbeidsmarkt. De PSO meetlat zal door Willis Towers Watson worden gebruikt om werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen om hun talenten te ontplooien.

Hamadi Zaghdoudi, Head of Retirement Benelux en verantwoordelijk voor het CSR beleid van Willis Towers Watson in Nederland: “Willis Towers Watson gaat deze organisaties niet alleen ondersteunen, maar hen ook introduceren bij de klanten en samenwerkingspartners. Op deze manier hoopt Willis Towers Watson zijn bijdrage nog groter te kunnen maken.”

wtw team posing with 'only friends team at a table

Contact Us
Related content tags, list of links Persbericht Nederland