Towers Watson Media

Brexit – internationale inzichten

Naar aanleiding van artikel 50, dat inhoudt dat het Verenigd Koninkrijk in maart 2019 uit de EU stapt, denken organisaties in heel Europa en over de hele wereld na over de gevolgen van deze wijziging voor hun bedrijf en zijn ze bezig met het nemen van maatregelen. In een internationale zakenwereld die regelmatig voor dergelijke economische, politieke en andere uitdagingen staat, daagt Brexit wederom uit om flexibel te zijn en aan te passen aan die veranderingen, kansen te benutten waar mogelijk, en risico's te minimaliseren. Onze klanten zien Brexit steeds meer een verstoring waar mee omgegaan moet worden, en minder zien als fundamentele uitdaging voor hun bedrijf. Dit hangt uiteraard wel af van de industrie en de grootte van de organisatie, maar wat ook van toepassing is op uw bedrijf, Willis Towers Watson helpt u om uw People and Risk veranderingen te ondersteunen en u voldoende inzicht te geven om uw bedrijf door deze ontwikkeling te helpen.


Op deze pagina vindt u alle relevante en actuele informatie met betrekking tot Brexit.

Willis Towers Watson Insights on Key Sectors