Ga naar de hoofdinhoud
Artikel | Pensioen Update

De 5 belangrijkste weetjes rond het nieuwe WEET MEER Portaal

N/A
N/A

Mei 29, 2019

Deze maand in de top 5 de vijf belangrijkste weetjes rond het nieuwe WEET MEER Portaal
De 5 Weet Meer Portaal


1. All I know, all I know

De pensioenwereld verkeert in een turbulente fase. De gang naar een nieuw pensioencontract is een moeizame, maar tegelijk gaan ontwikkelingen soms heel snel. Het lijkt wel een speelhal. Daarom is het van belang dat je als professional alle relevante actualiteiten à la minute beschikbaar hebt. Dat kan sinds kort in jouw persoonlijke omgeving in het WEET MEER Portaal. Relevantie is de rode draad, to-the-point en zonder overbodige informatie.

2. Klik, beet!

Het WEET MEER Portaal heb je altijd bij de hand. Op de laptop, tablet of smartphone. Je kunt er dan ook op elk gewenst moment gebruik van maken. Actualiteiten zijn op die manier nooit verder dan één klik van je vandaan. En aan dat gemak ben je heel snel gewend.

3. You know nothing...

Op het WEET MEER Portaal vind je niet alleen de voor jou relevante artikelen, maar ook video’s, blogs en wetenswaardigheden van onze experts. Bovendien kun je via een selectie aan relevante links nog veel meer belangrijke informatie ontsluiten. Geen fantasie, maar een koninkrijk aan kennis. Laat die winter maar komen!

4. Weet weer

Permanente educatie speelt een steeds belangrijker rol bij besturen van pensioenfondsen, maar ook bij het leiden van een onderneming. De ontwikkelingen in de pensioensector gaan snel en het is essentieel dat eenmaal opgedane kennis wordt bijgehouden en geactualiseerd. Het WEET MEER Portaal biedt u een permanent actueel overzicht van alle voor u relevante wetenswaardigheden en opleidings- en trainingsmogelijkheden. Reserveer jaarlijks tijd voor opleiding en bijscholing, dat kan ook thuis met behulp van het Portaal.

5. Overig

Van professionele bestuurders wordt verwacht dat ze geschikt zijn voor hun verantwoordelijke taak en niets verdoezelen. Goede opleidingen zijn daarbij cruciaal. De Willis Towers Watson Academy verzorgt een breed scala aan relevante opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops. Naast de vertrouwde klassikale aanpak speelt e-learning daarbij een goede ondersteunende rol. In het WEET MEER Portaal heeft de WTW Academy dan ook een prominente plek.

Meer Weten? Bekijk hieronder de WEET MEER video of neem contact op met de Willis Towers Watson Academy.

Related content tags, list of links Artikel Pensioen Update Nederland
Contact Us