Skip to main content
Video

Willis Towers Watson Pulse Software Demo Video

Werknemers weten wat ze willen, weet u het ook?

Corporate Risk Tools and Technology|Risk & Analytics
N/A

Augustus 2017

Met Willis Towers Watson Pulse Software bent u op de hoogte van de ideeën en meningen van uw medewerkers en kunt u de complete employee experience verbeteren.

Willis Towers Watson Pulse Software is ontwikkeld met maar één doel: werkgevers in staat stellen een optimale employee experience te leveren. Met onze Pulse Software kunt u de ideeën en meningen van uw medewerkers peilen op een snelle en eenvoudige manier.

Simpel en intuïtief. In meer dan 70 talen. De unieke software richt zich op de complete employee experience en ondersteunt een bredere survey strategie. Bekijk de demo en neem contact met ons op voor meer informatie via hr.software@willistowerswatson.com.

Contact Us