Ga naar de hoofdinhoud
Artikel

COVID-19 : de impact op risico- en schadebeheer

N/A
COVID 19 Coronavirus

Juni 30, 2020

Een stappenplan voor de risico- en bedrijfsimplicaties van de COVID-19 crisis.

In dit document worden drie stappen toegelicht:

  • leiding geven in tijden van crisis;
  • stabiliteit herstellen;
  • bedrijfsvoering na de crisis.

De nadruk ligt op wat leiders doen om risico’s te beheren en schadeclaims af te handelen.

Disclaimer

Elke toepasselijke verzekeringspolis moet worden bekeken om de omvang van eventuele dekking voor COVID-19 te bepalen. De dekking kan variëren, afhankelijk van de jurisdictie en omstandigheden. Voor wereldwijde programma's is het van cruciaal belang rekening te houden met alle lokale activiteiten en hoe het beleid al dan niet COVID-19-dekking omvat. De informatie in dit document is niet bedoeld als wettelijk of ander professioneel advies en mag niet worden gebruikt in plaats van overleg met uw eigen juridische en / of andere professionele adviseurs. Sommige informatie in deze publicatie kan worden verzameld door bronnen van derden die wij als betrouwbaar beschouwen, maar we kunnen deze niet garanderen en zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van dergelijke informatie. Wij aanvaarden geen contractuele verplichtingen, onrechtmatige daad of anderszins in verband met deze publicatie en wijzen uitdrukkelijk, voor zover wettelijk toegestaan, elke aansprakelijkheid in verband met deze publicatie af. Willis Towers Watson biedt verzekeringsgerelateerde diensten aan via zijn bevoegde entiteiten in elk rechtsgebied waarin het actief is. COVID-19 is een snel evoluerende situatie en er vinden regelmatig veranderingen plaats. Willis Towers Watson verbindt er zich niet toe de hierin opgenomen informatie na de publicatiedatum bij te werken. Lezers moeten zich er daarom van bewust zijn dat bepaalde inhoud mogelijk is gewijzigd sinds de datum van deze publicatie. Neem contact op met de auteur of uw Willis Towers Watson-contactpersoon voor meer informatie.

Downloads
Titel Bestandstype Bestandsgrootte
CRB Roadmap Belgium PDF .1 MB
Contact

Edward Bonsel
Head of Corporate Risk & Broking Belgium

Related content tags, list of links Artikel COVID-19 (Coronavirus)
Contact Us